Hoogslaper met bureau zelf maken met een goede bouwtekening

Hoogslaper met bureau voor de kinderkamer zelf maken Een hoogslaper met bureau voor de kinderkamer biedt niets dan voordelen. Door het bureau te integreren spaar je ruimte uit en creëer je meer speelruimte voor je kind. Bovendien zal je kind het geweldig vinden om in een hoogslaper te slapen. Je kan een hoogslaper met bureau natuurlijk… Read More »

Category: bed

Studentenkamer inrichten met onze nuttige en ruimtebesparende tips

Studentenkamer inrichten, een hele uitdaging Een studentenkamer inrichten is niet eenvoudig. Meestal zijn het vrij kleine kamers met een gemiddelde oppervlakte van zo’n 14 vierkante meter. Om hierin een bed, bureau, boekenrek, kleerkast en zithoek te krijgen komt er heel wat pas en meetwerk bij kijken. De student verblijft de het grootste deel van het jaar in deze… Read More »

Zelf bed maken met een goede bouwtekening is eenvoudig

Zelf bed maken is geld besparen Wanneer je een meubelzaak binnen stapt zal je niet alleen verstelt staan van de enorme keuze aan bedden maar ook van de hoge prijzen. En vaak vind je dan nog niet eens het bed dat je zoekt. Waarom zou je dan niet veel geld besparen en zelf het bed… Read More »

Category: bed

Zelf meubels maken

Zelf meubels maken? Welke houtsoort gebruiken? Het is heel belangrijk om de juiste houtsoort uit te kiezen als je gaat zelf meubels maken. Vele mensen hebben nog problemen voor het kiezen van de juiste houtsoort. Eerst en vooral moet je bepalen waarvoor je meubel moet dienen. Maak je een meubel voor binnenshuis of komt je… Read More »

Houten speelhuisje voor in de tuin maak je zelf

Waarom zelf een houten speelhuisje maken? Misschien heb je al eens rondgekeken om een houten speelhuisje aan te kopen maar ben je geschrokken van de prijs. Een houten speelhuisje kopen is inderdaad duur. Je vindt hier en daar wel speelhuisjes aan een goedkopere prijs maar dit gaat altijd ten koste van de kwaliteit. Dit betekent snellere… Read More »

Kliko ombouw zelf maken op enkele uurtjes

Waarom een kliko ombouw zelf maken met een bouwtekening? Stoor jij je ook zo aan het lelijke uitzicht van de afvalcontainer in je tuin? Elke dag als je vuilnis moet weggooien zie je hem weer staan, die lelijke container. Wil je in de tuin genieten van het mooie weer, dan staat  daar weer die lelijke container.… Read More »

Kippen houden , waar je rekening moet mee houden

Kippen houden op verantwoorde wijze Ben je van plan te beginnen met kippen houden? Een leuk idee om je keukenrestjes kwijt te raken en dagelijks verse eieren te hebben. Maar er zijn een aantal zaken waar je rekening moet mee houden. Kippen zijn dan wel geen huisdier zoals een hond of kat maar ook zij… Read More »

Kippenhok maken is helemaal niet moeilijk

Waarom een kippenhok maken? Een kippenhok maken biedt je heel wat voordelen. Kippen zijn nuttige dieren in je tuin. Zo kan je er de keukenrestjes aan kwijt en bespaar je op de kosten van GFT-ophaling. Op een jaar eet een kip immers ongeveer 50 kg keukenafval op.  Bovendien heb je elke dag verse eieren voor een stevig… Read More »

Omheining in hout makkelijk zelf maken doe je zo

Omheining in hout voor een natuurlijke tuin Voor wie houdt van een natuurlijke tuin is een houten omheining de ideale afscheiding. Het hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je tuin waardoor je tuin nog gezelliger wordt. Een mooi hekwerk geeft ook een meerwaarde aan uw huis. Waarom veel geld uitgeven aan een hekwerk als je snel en… Read More »

Paviljoen voor jouw tuin zelf maken? Klik snel hier!

Een paviljoen in de tuin geeft jouw tuin een grote meerwaarde Waarschijnlijk droom je reeds lang van een gezellig paviljoen in je tuin. Een gezellig romantisch plekje om te loungen en tot rust te komen. Maar het prijskaartje heeft je altijd doen afzien van dit plan. Waarom maak je dit niet zelf? Voor een paar honderd euro… Read More »