Bouwtekening steigerhout nodig? Klik hier

By | februari 15, 2016

bouwtekening steigerhoutOp zoek naar een bouwtekening steigerhout? Hier vind je meer dan 10 000 bouwtekeningen met stapsgewijze instructies.

Steigerhouten meubelen zijn momenteel erg in trek en heel eenvoudig zelf te maken. Hierdoor bespaar je een hele hoop geld.

Heb je al eens een doe-het-zelf project met hout uitgevoerd? Dan weet je dat een goede bouwtekening heel belangrijk is.

Bouwtekening steigerhout

Dit Bouwtekeningenpakket  van Fred Schouten bevat meer dan 10 000 zeer goede gedetailleerde bouwtekeningen steigerhout. Ze zijn stap voor stap uitgelegd zodat zelfs een beginneling hiermee aan de slag kan. Zo bespaar je heel wat tijd en energie want alles begint met een goede bouwtekening.

Projecten voor de tuin

Zoek je een bouwtekening steigerhout van een tuinhuis, tuinpaviljoen, carport, kliko ombouwkippenhok of konijnenhok, je vindt het allemaal op de website van Fred Schouten.

Verfraai je tuin met steigerhouten bloembakken of een pergola en geniet van jouw prachtige tuin vanop jouw  zelfgemaakte loungebank. Ik durf zelfs te wedden dat je na het maken van de loungebank een hele loungeset wilt maken!

Ook de kinderen worden niet vergeten! Voor hen zijn er bouwtekeningen van speeltuigen voor de tuin en houten speelgoed.

bouwtekening steigerhout

Hier zie je een bouwtekening van een loungeset.

Projecten voor binnenshuis

Misschien wil je wel een wieg maken voor de baby? Dit is een heel leuk project waar jullie nog lang plezier zullen aan beleven. Als je kind eruit gegroeid is kan je de wieg vullen met planten en zo heb je later een mooie decoratie in de living.

Heb je er al eens aan gedacht om zelf jouw meubels te maken? Tussen de meer dan 10 000 bouwtekeningen vind je ook bouwtekening steigerhout voor het maken van kasten, tafels, bedden, wandplanken en noem maar op. Zelfs de kinderkamer kan je maken met één van de bouwtekeningen!

Het zijn teveel projecten om op te noemen, maar met het bouwtekeningenpakket kan je jaren aan de slag. En 1 ding is zeker, je zal veel geld besparen! Zou het niet leuk zijn als je trots kan zeggen: “Ik heb dat zelf gemaakt”?

Klik hier om naar de meer dan 10 000 bouwtekeningen steigerhout te downloaden>>

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *