Houten speelhuisje voor in de tuin maak je zelf

By | april 5, 2016

Waarom zelf een houten speelhuisje maken?

houten speelhuisjeMisschien heb je al eens rondgekeken om een houten speelhuisje aan te kopen maar ben je geschrokken van de prijs. Een houten speelhuisje kopen is inderdaad duur. Je vindt hier en daar wel speelhuisjes aan een goedkopere prijs maar dit gaat altijd ten koste van de kwaliteit. Dit betekent snellere slijtage en kans op verwondingen van je kinderen.

Een houten speelhuisje zelf maken is leuk en niet zo moeilijk als je zou denken. Bovendien kan je het dan volledig aanpassen aan de ruimte in de tuin en kan je de kinderen mee laten bepalen hoe het speelhuisje er moet uitzien.

Wat heb je nodig om zelf een houten speelhuisje te maken?

Het is eerst en vooral van belang dat je alles goed voorbereid. Hiervoor gebruik je best een goede bouwtekening. In het Bouwtekeningenpakket van Fred Schouten vind je verschillende bouwtekeningen van een houten speelhuisje. Hier vind je zeker een bouwtekening die geschikt is voor in je tuin.

Het grote voordeel van deze bouwtekeningen is dat alles stap voor stap uitgelegd is. Je vindt er ook een boodschappenlijst van alle benodigde materialen en gereedschappen.

Het gebruik van deze bouwtekening heeft het grote voordeel dat je hiermee veel tijd wint. Je kan het hout in de doe-het-zelf zaak al op maat laten zagen en je bent zeker dat je alles in huis hebt om aan de klus te beginnen. Kies wel voor hout van een hoge kwaliteit. Je pronkstuk zal dan veel langer meegaan en het is veiliger voor de kinderen.

houten speelhuisje

Hier zie je een voorbeeld van een houten speelhuisje uit het bouwtekeningenpakket

Download snel het Bouwtekeningenpakket van Fred Schouten en ga aan de slag. Na 1 of 2 dagen klusplezier kunnen je kinderen zich uitleven op het speelhuisje en kan je vanuit je loungebank zien  hoeveel plezier je kinderen beleven op het houten speelhuisje.

Klik hier om naar de website van Fred Schouten te gaan >>

houten speelhuisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *