Paviljoen voor jouw tuin zelf maken? Klik snel hier!

By | maart 20, 2016

Een paviljoen in de tuin geeft jouw tuin een grote meerwaarde

Waarschijnlijk droom je reeds lang van een gezellig paviljoen in je tuin. Een gezellig romantisch plekje om te loungen en tot rust te komen. Maar het prijskaartje heeft je altijd doen afzien van dit plan. Waarom maak je dit niet zelf? Voor een paar honderd euro kan je dit project zelf verwezenlijken. Het enige wat je nodig hebt is tijd en een goede bouwtekening.

Zelf je tuin paviljoen bouwen met een goede bouwtekening

Ik kan me voorstellen dat je niet weet hoe eraan te beginnen. Geen nood! Met het bouwtekeningenpakket van Fred Schouten kan iedereen makkelijk zelf een paviljoen in zijn tuin maken.

Iedere klusser weet hoe belangrijk het is om een goede bouwtekening te hebben. De bouwtekeningen van Fred Schouten zijn heel gedetailleerd en leggen je stap voor stap uit hoe je moet werken. Handig toch?

Download snel de bouwtekeningen en ga aan de slag! Hieronder zie je een detail van de bouwtekening voor een tuin paviljoen.

 

paviljoen

Op deze afbeelding zie je een detail van de bouwtekening voor uw tuin paviljoen

 Vergeet niet je tuinpaviljoen te beschermen

Het is natuurlijk de bedoeling dat je paviljoen tientallen jaren stand houdt. Je moet het hout dus beschermen tegen houtrot en dergelijke. Daarom is het nodig om het hout ieder jaar te verven of beitsen en onderhoudsmiddelen te gebruiken.

Welke producten je moet gebruiken hangt af van de houtsoort die je gebruikt hebt. Voor meer informatie hierover kan u best terecht bij een doe-het-zelf in jouw buurt.

TIP: Je kan best de nodige producten reeds aanschaffen wanneer u het hout aankoopt. Zo wint u tijd en bespaart u een extra rit.

Lekker loungen in je paviljoen

Je tuinpaviljoen is klaar. Nu moet je het nog gezellig inrichten. Voorzie een gezellige verlichting en vergeet natuurlijk de loungebank niet! Verder kan je nog het nog aankleden met enkele plantenbakken die je vult met heerlijk ruikende planten. Genieten maar!

Klik hier om naar de website van Fred Schouten te gaan >>

bouwtekening-paviljoen

Ga naar de website en download onmiddellijk de bouwtekening voor uw tuinpaviljoen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *